Haluaisitko kiinteytyä tai pudottaa painoa synnytyksen jälkeen? Haluaisitko olla vahvempi äiti?

Kun perhe kasvaa, elämä voi kääntyä aivan päälaelleen ja joutuu ehkä laittamaan moniakin asioita uudelleen tärkeysjärjestykseen. Arki on kiireistä, kaikki on uutta ja ihmeellistä.

Monelle äidille se tarkoittaa oman hyvinvoinnin jättämistä taka-alalle.

Uusi elämä voi olla kuitenkin ehdottomasti myös uusi alku. 

Kun tyttäreni syntyi viime heinäkuussa, tuli opittua harvinaisen nopeasti paljon siitä, miten erilaista hyvinvoinnistaan huolen pitäminen onkaan äitinä. Levon, treenin ja jopa syömisen sovittaminen arkeen lapsen kanssa tuntui hankalalta.

Neuvot kuten ”nuku 8-9 tuntia yössä”, tuntuivat lähinnä vitsiltä. Oli pakko keksiä jotain ja nopeasti, sillä en halunnut luopua terveellisestä elämäntavastani. Kehitin Mama Be Fitin, jonka ideana on tavoitteita saavuttaakseen tehdä niin vähän kuin on tarpeeksi, ei niin paljon kuin on mahdollista.

Sitten kun sinusta tuntuu siltä, että haluat ryhtyä hommiin oman hyvinvointisi edistämiseksi ja raskaudesta palautuaksesi, Mama Be Fit By Natasa on täällä myös sinua varten.

Kurssi sopii parhaiten aloitettavaksi aikaisintaan  jälkitarkastuksen jälkeen, eli noin 2kksynnytyksestä, mutta hyvin todennäköisesti esimerkiksi lantionpohjan harjoitusten ja ruokavalion osalta voit aloittaa jo ennen synnytystä tai heti synnytyksen jälkeen. Kaikki äidit ovat yksilöitä ja kukaan ulkopuolinen ei voi kuitenkaan tasan tarkkaan sanoa milloin voit mitäkin tehdä, joten varmistathan lääkäriltäsi että treenaaminen on ok.

Kurssi sopii myös sinulle, jolla synnytyksestä on kulunut aikaa jo pari vuotta, mutta et ole vielä ehtinyt  lähteä treenaamaan keskivartaloasi kuntoon!

Voit edetä omaa tahtia, ilman paineita tai stressiä siitä, noudatatko ohjelmaa pilkuntarkasti. Ei kaikki päivät ja viikot ole aina samanlaisia, varsinkaan äideillä ?

Nähdään kurssilla!

-Natasa

 

Treenit 12 viikoksi

  • 4-6 treeniä viikossa, 11-45 min kerrallaan.
  • Nousujohteinen, helposti aikatauluun ja kiireiseenkin elämään sopiva  harjoitusohjelma ja ohjeet liikunnan aloittamiseen synnytyksen jälkeen.

Ammattilaisen ohjeet

Valmentajasi Natasa on Personal Trainer, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, sekä näiden lisäksi vaimo ja äiti. Omakohtaisiin kokemuksiin, käytyihin koulutuksiin ja  tutkittuun tietoon perustuva kurssi auttaa sinut turvallisesti kohti tavoitteitasi.

Ravinto-ohjelma

Opettele syömään oikein ja riittävästi tavoitteitasi ja sinun ja vauvasi hyvinvointia tukien! Helpot ja nopeat reseptit ovat helppoja toteuttaa. Mukana paljon helppoja reseptejä.

Kurssin tiedot

Arvioitu aika: 12 viikkoa

Vaikeustaso: Aloittelija

Kurssin ohjaaja

Personal Trainer Natasa Personal Trainer Natasa Valmentaja
  • Ilmoittautuminen kurssille on suljettu .

Tervetuloa kurssille!

Perusteet

Viikot 1-4

Viikot 5-8

Viikot 9-12

Kiitos!

Tähän jaksoon ei sisälly yhtään osiota.